Bestilling og kontakt os

RING til os på tlf.: +45 4358 4143
Skriv: mail@billigtafspaerringsbaand.dk
eller brug kontaktformular: HER

Øvrig info

Muligheder i PE folien:

  • Transparent folie – spørg
  • Hvid folie i tykkelserne 
    35my, 50my, 80my og 100my
  • Gul gennemfarvet folie (noget gennemsigtig) i tykkelserne
    35my og 80my
  • Bredder: 50mm, 75mm, 100mm, 150mm og 300mm
  • Længder på rullerne: 100m, 250m, 500m

Skulle du have specielle ønsker i forhold til længder på rullerne, så spørg os.

Folien der benyttes til vores afspærringsbånd er lavet af PE folie (polyethylen), hvilket er det samme, som bæreposer er lavet af i Danmark. Ved forbrænding er der ingen skadelige stoffer, som kan forurene naturen.

RING til os på tlf.: +45 4358 4143
Skriv: mail@billigtafspaerringsbaand.dk
eller brug kontaktformular: HER

Afspærringsbånd / Minestrimmel med logo

Fortrykte afspærringsbånd

Vi har et stort udvalg af fortrykte afspærringsbånd på lager, da der er mange forretninger, som køber afspærringsbånd til f.eks. Udsalg og Black Friday. Rød/hvid, rød/sort eller gul/sort stribede afspærringsbånd er også en variation, som mange foretrækker. Se her

Afspærringsbånd med eget layout / logo tryk

Du kan sagtens få lavet afspærringsbånd med dit eget layout / logo tryk. Det er der bestemt mange som gør, når de skal skal afholde et firmaevent, arrangementer af enhver art, som f.eks. motorløb, motionsløb eller til diverse udstillinger. Se her

Vi leverer i hele Danmark

Vi leverer afspærringsbånd med logo til firmaevents, foreninger og forretninger i hele Danmark. Vi har mange års erfaring, og gør vores bedste hver dag for, at du som kunde er i centrum, og får den rette information og vejledning hvis du har behov for det, så du kan træffe det rette valg.

Effektiv markedsføring

Ud over at afspærringsbånd / minestrimmel med tryk i forskellige afskygninger er et praktisk redskab, så er det også super markedsføring og branding af din virksomhed. Og så er det en nem og billig reklameform.

Du kan få afspærringsbånd med eget tryk eller du kan vælge fortrykte afspærringsbånd, afmærkningsbånd med tryk, minestrimmel med tryk eller advarselsbånd med tryk, som de også kaldes.
Afspærringsbånd, også kaldet Minestrimmel, er bånd, som anvendes til at afspærre et område, og som oftest bliver trykt i kontrastfarver, da det netop skal være opsigtvækkende. F.eks. anvendes disse bånd til motionsløb og cykelløb mv., og det danske politi anvender afspærringsbånd, hvor de får trykt deres budskab og logo i sort og rød på det hvide bånd, og ved vejarbejde er det ofte et rød/hvid stribet bånd der anvendes.

Derved bliver du set af MANGE mennesker og kommer igen og igen i ”top of mind” hos nuværende, som potentielle kunder.
For, hvis DU ikke viser, at du eksisterer – hvordan skulle kunderne så vide, at du gør det?

Første gang du skal investere i afspærringsbånd med tryk?

Hvis det er første gang, at du skal have en eller anden form for afspærringsbånd, er det en god idé at tage en snak med os om det, så du kan få den rette rådgivning og vejledning. Vi har erfaringen – du har idéen.

Hvad kan en minimum bestilling være på?

Gældende for de fleste af rullerne er, at du hos os kan få dem fra et mindre oplag. Men i de fleste tilfælde er det sådan, at jo flere ruller du køber, jo billigere er de pr. stk. Det gælder især for afspærringsbånd, som du får lavet med eget layout/tryk, da der i de fleste tilfælde er et opstartsgebyr.
Men giv os et kald, og lad os høre, hvilket behov du har, så vi kan finde nogle muligheder for dig.