Afspærringsbånd med eget tryk

Du kan sagtens få lavet afspærringsbånd med eget tryk, eget logo og få det præcis, som du ønsker det. Du kan klikke dig ind, og se priser på de mest solgte bredder og længder af afspærringsbånd, eller minestrimmel, som mange også kalder det. Se mere…

Fortrykte afspærringsbånd

Vi har altid fortrykte afspærringsbånd på lager med dag til dag levering. Der er både ensfarvede afspærringsbånd, stribede eller afspærringsbånd med diverse budskaber. Se mere…

 

 

Afspærringsbånd / Minestrimmel

Vi vil gerne lave forretningsgangen effektiv, men stadig personlig. Derfor kan du altid få fat i os pr. tlf., eller vi svarer hurtigt på mail. Vi ønsker en åben, positiv dialog baseret på ærlighed, fleksibilitet, professionalisme og gerne godt humør. Vi samler nemlig på gode, glade kunder – og tilfredse samarbejdspartnere.

Du kan få afspærringsbånd med eget tryk eller du kan vælge fortrykte afspærringsbånd, afmærkningsbånd med tryk, minestrimmel med tryk eller advarselsbånd med tryk, som de også kaldes.
Afspærringsbånd, også kaldet Minestrimmel, er bånd, som anvendes til at afspærre et område, og som oftest bliver trykt i kontrastfarver, da det netop skal være opsigtvækkende. F.eks. anvendes det oftest til motionsløb og cykelløb og f.eks. anvender det danske politi også afspærringsbånd, hvor de får trykt deres budskab og logo i sort og rød på det hvide bånd, og ved vejarbejde er det ofte et rød/hvid stribet bånd der anvendes.

Folien der benyttes til vores afspærringsbånd er lavet af PE folie (polyethylen), hvilket er det samme, som bæreposer er lavet af i Danmark. Ved forbrænding er der ingen skadelige stoffer, som kan forurene naturen.